Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Sjukliga jag =(

Av Vestibulit - 20 februari 2009 14:37

Nåå nu har man äntligen lite ork till att sätta sig ner och skriva lite. Har varit sjuk i en vecka nu och det är fortfarande inte över. Var till läkaren idag för att jag behövde läkarintyg och jag ville veta vad jag åkt på för ngt. Tog även blodprov för att se om det var virus jag åkt på eller om det var bakterier som hade anfallit mig. Det var virus så läkarna kan inte göra så mycket. Dr ville skriva ut Cocilana etufin (en hostmedicin eller hur det stavas)  men det kan jag inte äta för att förra gången jag tog det spydde jag som en gris. Så dr skrev ut Lepheton istället. Han tyckte att jag kunde forsätta att ta den receptfria oxå så det blir värdens häxblandning. Han sa att jag kunde bli lite speedad av lephetonen eftersom den innehåller morfin men dock inte lika mycket som den jag inte tålde. Så frågade han om jag hade känt av ngt när jag ätit den sist och det gjorde jag inte. Hostar som fan och har ont i halsen... särskilt på nätterna så jag ser inte fram emot att komma till jobbet på måndag och vara trött som fan. Vakande 4 inatt och varit vaken i princip sen dess och mina andra nätter har oxå sett ut så typ sovit 3 timmar för att jag har haft så ont att jag inte vetat vart jag skall ta vägen satt mig i soffan nere och hostat för att inte väcka min sambo.  Dr sa även att mörk choklad och te med honung är bra kurir medel man kan ta till... så jag åkte dirket och köpte mörk choklad, jag är inte så förtjust i det men om det hjälper så e det ju bra. Sitter nu och smuttar på varm te och mörk choklad 72 %. Säger bara det att det är tur att Nasin finns... känns som att hela hjärnan skulle vara fylld med snor annars. Men en gång förut när jag använde det blev jag beroende så jag hoppas inte att jag blir det denna gången oxå. =( Inte roligt att vänja av sig med det.

Känner hur hjärtat börjar klappa lite mer nu när jag tog lephetonen. Känns lite obehagligt men jag hoppas att det hjälper så jag slipper hostan för den är joooobbig.

När jag hade ihållande hosta för ca 2 år sedan så fick jag ju Cocilana och den tog ju bort det värsta av hostan iallafall innan jag spydde. Den blev jag helt snurrig i kolan av. =) Skulle man ha på jobbet så att man bara gick och skrattade hela dagarna hahahaha Så att medarbetarna blev ännu mera irriterade på att man skrattar och har roligt. Men vad fan tror dom... vi jobbar faktiskt på ett lager inte nångt kontor eller i en butik där man skall uppföra sig inför kunder. Klart man skall ha roligt och skratta.

Sitter det ngt och skrattar på tåget eller på en restaurang tittar jag bara på dom och ler och skrattar inombords, tycker det är härligt när folk skrattar och skojar.

Den här veckan blev inte så innehålsrik från sängen till soffan, soffan till sängen. Tråkigt att bara varaa hemma och slöa för man känner att man inte gör ngt jue... och när man jobbar klagar man på att man inte e ngt hemma och när man e det e det bara jobbigt. Människan är bra konstig ibland. Aldrig nöjd lixom. Ringde till min arbetsledare idag och jag var välkommen på måndag för det var en till som var sjuk.

Innerst inne e jag glad över att jag har ett jobb att gå till på dagarna för det finns dom som inte har ett jobb alls och särskilt i dessa tider är det inte lätt. Lågkonjukturen (inte fan vet jag hur det stavas) berör nog alla mer eller mindre. På jobbet tar dom inte in nytt folk, fastän vi skulle behöva särskilt i dessa tider när alla e sjuka.

Passade på att Övningsköra med den nya bilen Skoda octavian vi har köpt när jag åkte till läkaren, det är lite läskigt att köra den för att man inte känner den, emn det skall nog gå till slut det med. Övning ger färdighet! =)


Fittan vet jag inte hur det är med har inte övningkört henne så mycket, har inte orkat lixom.


Lite roligt det här med min blogg för det har blivit som en dagbok om mitt liv och det tycker att jag är kul. Jag tror att hela livet beror oxå på hur min mus mår... mår jag bra av att skriva dagbok här gör nog min mus oxå det. Tror lixom att allt hör ihoop på ngt underligt konstigt sett.


Oj vad långt detta inlägg blev men det är roligt. Hopppas att det är ngn som tycker att det är rogivande att läsa min blogg.


Av olika själar har jag valt att inte skriva vem jag är eller skriva namn på mina personer jag skriver om här.'


Måste bara få skriva om en tjej som jag tycker om väldigt mycket och som jag vet att läser denna blogg... du vet nog vem du är för du har samma namn som jag. =)

Hon och jag träffades för ca 12 år sedan via en anna person som vi har lite sporadiskt kontakt med idag, jag tyckte inte om henne då... =( Det vet hon om, och hon vet varför.

När hon tog kontakt med mig för ca 4 år (2005 Maj) sedan blev jag lite fundersam. Men vi började mejla varandra och till slut skrev vi varje dag och jag kommer ihåg att hon kom in i mitt liv när det var som jobbigast med min Vestibulit, jag tycket att det var väldigt skönt att kunna skriva av mig till henne och att hon hade lite hum om vad Vestibulit var gjorde inte saken sämre, hon stöttade mig och fanns där i mejlen varje dag. Jag tycker DU ÄR HELT UNDERBAR som VÄN. Tror inte att jag sagt det till dig ngn gång. Det roliga är att det känns som att vi är i samma stadie i livet och att du och jag är väldigt lika i sättet och tänkandet. Jag hoppas verkligen inte att jag kommer att förlora dig som vän ngn gång. Du är väldigt speciell för mig.

Du och jag träffades för första gången själva på Gröna Lund 24 augusti 2007, den dagen kommer jag att alltid att bära med mig. Vi åkte "vilda musen" och eftersom jag har den humorn jag har så skrattade jag väldigt mycket åt det namnet. Måste ha varit en man som kom på det namnet. *tihi*

Shit, denna lephetonen måste ha gjort mig lite sentimetal, men det jag skrev om min kompis menar jag till 100%. Du är en person som verkligen bryr dig om andra du får mig verkligen att skratta. Det skall du veta är speciella egenskaper. Synd bara att jag inte fått kontakt med dig tidigare... men det kändes väldigt rätt när du kom in i mitt liv. Jag har faktiskt velat säga detta till dig men jag e så blyg så jag hoppas inte att det gör ngt att jag skrev det här i min blogg. =)

Man skall faktiskt vara rädd om sinna vänner! Dom är völdigt speciella... sedan kan man ha många ytliga vänner... men det har inte jag.


Hälre några få vänner som bryr sig än många vänner som inte bryr sig alls!!!!


Nu tror jag att jag skrivit mitt för idag... många snubblingar på tanjenterna, men det skiter jag i... jag tror ändå att folk förstår vad jag skriver.


Ha det  gött!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vestibulit - 10 augusti 2009 19:25

Oj, vad tiden har gått. Det vär nästan 3 månader sedan jag var in här och wrajtade sist. Har haft arselet fullt så att säga plus att jag inte har haft ngn dator på 1,5 månad. Min dator pajade så jag var tvungen att vänta på skattepengarna innan jag...

Av Vestibulit - 20 maj 2009 22:12

Jag hittade ett papper från typ 1997 eller ngt som jag har skrivit lite dikter på. Tänkte skriva dom här. Den första är bäst!   "Älska inte i trädgården kärleken är blind men inte grannarna"   "Gör livet grönare knulla en groda"   "Kärlek och hosta ä...

Av Vestibulit - 10 maj 2009 21:10

Det var länge sedan jag skrev sist såg jag. Förra helgen är det var valborg var min lillesyrra här och vi var mycket ut med mustangen och glassade =) Var även på en träff med Trans Am klubben och dom var trevligt folk. Hann även med att åka och hälsa...

Av Vestibulit - 13 april 2009 21:21

Nu har man varit ledig från jobbet i 4 dagar och det har varit så skönt. I tors var min sambo och jag och min syrra och såg på bio och åt gott. Fre höll jag och sambon på med veden... och lite in på lördagen oxå innan vi skulle till min mamma och äta...

Av Vestibulit - 4 april 2009 12:25

Åhhh vad det är skönt med lite värme och sol efter denna långa vintern... konstigt det där med väder... för en vecka sedan snöade det och nu är det 12 grader plus och sol. =)   Min klocka ringde 4.45 i morse... har varit på jobbet och jobbat 5 timma...

Skapa flashcards